Egy doboz finomság, mégsem bonbon – itt az új Herbamix válogatás

Megérkezett a webáruházba az új díszdobozos Herbamix gyógynövény válogatás, melyben Gyuri bácsi nyolc legkedvesebb gyógynövényét válogatták össze. A Herbamix dobozban nyolc illatozó dobozkában olyan teafüveket találunk, amik népgyógyászati tapasztalatok alapján segítenek az egészségünket megőrizni és a betegségeket megelőzni.

Mi lapul a Herbamix dobozban?

  • Csipkebogyó hús
    Egy pirosló csipkebogyóban rengeteg C-vitamin van. Kiváló immunerősítő hatása van és kellemes ízű tea készíthető belőle. Erősíti az érfalakat, érszűkületre és érelmeszesedésre is ajánlott.
  • Bodzavirág
    Igazán kellemes íze van, így üdítőként is fogyaszthatjuk, de teája nátha esetén nagy segítség, mert izzasztó hatása is van.
  • Szurokfű virágos hajtás
    Meghűléses időszakban nagy segítség lehet a szurokfű. A felső légutak egészségéről gondoskodik, köptető és a szervezet ellenálló képességét segíti.
  • Fürtös menta virágos hajtás
    A Bükkben vadon termő menta íze nem olyan intenzív, mint a borsmenta, viszont kellemes, aromás tea készíthető belőle. Kiváló immunerősítő, görcsoldó, jól használható náthára, köhögésre, gyulladásokra és lázcsillapításra.
  • Apróbojtorán
    Régen az erdészet a téli favágás idején apróbojtorjánból, erdei szeder- és málnalevélből készült védőitalt adott dolgozóinak megfázás ellen. Enyhe torokgyulladásra ajánlott.
  • Erdei szederlevél
    Ízületi betegségek, cukorbetegség, vérszegénység ellen használatos. Immunerősítő és antibakteriális.
  • Galagonya
    A szívünk védelmezőjeként ismert gyógynövény. Az érfalak és a szív izmainak rugalmasságát támogatja.
  • Mezei kakukkfű
    Nagyon jó fertőtlenítő hatással rendelkezik, emésztési bántalmak és étvágytalanság esetén is ajánlott.

Ajándék szép dobozban, mégsem bonbon!

Az ajándékozás mindig macerás, sok fejtöréssel jár. Legyen mutatós? Legyen hasznos? Legyen emlékezetes? Már meg is van a válasz, Herbamix válogatás, ízléses csomagolásban egészséggel és kellemes teázós percekkel lephetjük meg az ünnepeltet.

Herbamix válogatás

Tovább a webáruházba

Források:
Lopes-Szabó Zsuzsa: A bükki füvesember nyomában
WHO Monographs
EMEA Monographs