Megújult Szabó Gyuri bácsi Babaváró tearendszere

„Minden párnak, akik babát akarnak, először lélekben kell felkészülnie,
 hogy egy emberi életet fognak nemzeni”

 Szabó Gyuri bácsi 

Megújult Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember Babaváró tearendszere. Gyuri bácsi a Babaváró programot azoknak a pároknak alkotta meg, akiknél valamilyen oknál fogva még nem valósult meg a gyermekáldás. Az ő figyelmükbe ajánljuk ezt a kb. 3 hónapos kúrát, melyhez a szükséges teákat egyetlen csomag tartalmazza. Gyuri bácsi a programot a nőnek és a férfinak egyaránt ajánlja, ennek megfelelően állította össze a különböző teakeverékeket is.

A Babaváró tearendszer a következő teákat tartalmazza.

  • Csalánleveles teakeverék (Tisztító tea) 4×50 g
  • Fehér fagyöngy tea 2×110 g
  • Teakeverék a nőnek 1×50 g
  • Teakeverék a férfinak 1×50 g
  • Irrigáló teakeverék 1×50 g
  • Erdei málnalevél tea 2×50 g

A programnak három lépése van, ezeket a lépéseket nem javasolt felcserélni. 

1. lépés

Az első lépés a szervezet belső megtisztítása. Ehhez korábban csalánlevél és diófalevél teát kellett felváltva innia a párnak. A program ennél a lépésnél újult meg leginkább. Az egyedi teák helyett az összetettebb hatású Csalánleveles teakeverék (Tisztító tea) került a dobozba, mely 8 különböző gyógynövény-összetevőjével még hatékonyabbá teszi a tisztítás folyamatát. A Tisztító teát a nőnek és a férfinak is napi egy csészével 4 hétig kell fogyasztania. A teát legjobb meginni reggel éhgyomorra, de legkésőbb ebéd előtt.

2. lépés

A második lépés a méhfal megerősítése, valamint a spermiumszám növelése. 

nő részére ennél a lépésnél napi egy csésze fehér fagyöngy tea fogyasztását javasolja Gyuri bácsi. A fagyöngy tea segíthet a méhfal megerősítésében, ezáltal pedig a megtermékenyített petesejt megtapadásában is. A fagyöngy tea elkészítése is egyszerűsödött a programban. Az OGYÉI legfrissebb álláspontja szerint a fehér fagyöngy teához elegendő a növény leveles hajtását 2 órán keresztül hideg vízben áztatni. Mészmentes vizet (forralt és visszahűtött vizet) ajánlunk ehhez használni. A teát 6 hétig kell inni napi rendszerességgel.

A 2. lépésben a férfinak naponta egy nyers fürjtojás sárgáját, egy pohár barna sört, 300 gramm nyers vagy főtt zeller fogyasztását javasolja Gyuri bácsi. Ezzel a spermiumszám növekedését segítheti elő.

 3. lépés

A nemi hormonok termelésének serkentése.

 A harmadik lépésben a női, illetve a férfi teakeverékeket kell inni, lehetőleg reggel éhgyomorra, egy csészével naponta kb. 2 és fél hétig.

A női teakeverék fogyasztása mellett Gyuri bácsi a nőnek minden este hüvelyöblítést (irrigálást) is javasol az irrigáló teakeverékkel. Olyan módon kell irrigálni, hogy a folyadék minél mélyebben hatoljon be a méhszájhoz, a teát legalább 5 percig visszatartva. A hüvelyöblítés a menstruáció alatt nem alkalmazható.

Miért került a csomagba az erdei málnalevél tea?

pozitív teszt után a kismamának el kell kezdeni inni az erdei málnalevél teát napi egy csészével, a 12. hétig. A málna a méhizomzat működését szabályozza, és a vetélés elkerülésében is segíthet.

Gyuri bácsi természetes, gyógynövényes hatóanyagokat tartalmazó többlépcsős programja a gyermekáldás elősegítésére.