Főoldal » Termékek » Keverék teák » Lándzsás útifüves teakeverék

Lándzsás útifüves teakeverék

A Lándzsás útifüves teakeverék (Allergia tea) hosszú távú fogyasztása segít a pollenallergiában szenvedőknek majdnem tünetmentesen átvészelni a nehéz időszakot.

Az allergia napjainkban népbetegségnek számít, amely az immunrendszer túlzott reakciójaként jelentkezik. A leggyakoribb allergia típusok közé tartozik a pollenallergia és az ételallergia. A pollenallergia tünetei – mint a köhögés, tüsszögés, könnyezés, szemviszketés – jelentősen ronthatják az életminőséget, különösen a tavaszi és nyári időszakban.

Gyuri bácsi Lándzsás útifű teakeveréke: Természetes segítség az allergia ellen

A Gyuri bácsi által összeállított Lándzsás útifű teakeverék (Allergia tea) hatékony és természetes megoldást kínál a pollenallergia okozta kellemetlenségek enyhítésére. A teakeverékben található gyógynövények célzottan hatnak az immunrendszerre, segítve annak egyensúlyba hozását és a tünetek csökkentését. Rendszeres fogyasztásával akár tünetmentesen is átvészelheti az allergiaszezont.

Az allergia kezelése komplex megközelítést igényel

Az allergia kezelése nem csupán a tünetek enyhítéséről szól, hanem az immunrendszer működésének helyreállításáról is. A Gyuri bácsi által ajánlott módszer három fő lépésből áll:

  1. Tisztítókúra: A szervezet méregtelenítésével megalapozzuk az immunrendszer hatékonyabb működését. Ehhez kiválóan alkalmas a Csalánleveles teakeverék, amely természetes módon támogatja a méreganyagok eltávolítását.
  2. Az immunrendszer erősítése: A C-vitaminban gazdag gyógynövények és gyümölcsök fogyasztásával fokozzuk a szervezet ellenálló képességét. Ilyen például a csipkebogyó, a szederlevél, a málnalevél és a feketeribizli-levél.
  3. Célzott kezelés Lándzsás útifű teakeverékkel: A tisztítókúra és az immunerősítés után a Lándzsás útifű teakeverék rendszeres fogyasztása segít megelőzni és enyhíteni az allergiás tüneteket.

Fedezze fel a természetes gyógymódok erejét!

Ha Ön is szenved a pollenallergiától, ne habozzon kipróbálni a Gyuri bácsi Lándzsás útifű teakeverékét! Tapasztalja meg a gyógynövények erejét és élvezze a tünetmentes napokat a természet segítségével!

Fontos: A Lándzsás útifű teakeverék nem helyettesíti az orvosi kezelést. Ha súlyos allergiás tüneteket tapasztal, mindenképpen forduljon szakemberhez!


Lándzsás útifüves teakeverék

Allergia tea

Megvásárolható a Bükki Gyógytea Webáruházban 50 és 100 grammos kiszerelésben.

Elkészítése

Egy csapott evőkanál (3 g) teafüvet 2,5 dl vízzel forrázzon le, 15 perc után szűrje le. Ne használjon fémszűrőt.

Fogyasztása

Fogyassza napközben bármikor, lehetőleg ízesítés nélkül. Napi egy csészével korlátlan ideig iható. Pollenallergia esetén legkésőbb a téli időszak végén kell elkezdeni a fogyasztását.

Összetevők

fürtös menta hajtás, mezei kakukkfű hajtás, lándzsás útifűlevél

Fürtös menta: a Bükk jellegzetes baktériumölő és légúttisztító hatású gyógynövénye. Kiválóan alkalmas a megfázásos és a légúti megbetegedések megelőzésére, gyógyítására. Gyulladáscsökkentő és köhögéscsillapító hatású.

Mezei kakukkfű: nagyon jó fertőtlenítő hatású gyógynövény. Meghosszabbítja a sejtek életét, erősíti az immunrendszerünket. Vérbőséget okozó hatása javítja a vérkeringést, vérszegénység ellen is kiváló. Kezelhető vele a köhögés, a hörgő- és a szájüregi gyulladások. Orrdugulásra inhalálni kell vele. Nyálkaoldó, köptető hatása is van.

Lándzsás útifű: az aukubin hatóanyagnak köszönhetően az útifű nagyon jó baktériumölő, sebgyógyító hatású gyógynövény. Nyálkaanyagai miatt kitűnő nyákoldó és köhögéscsillapító, légúti megbetegedésekre kiváló.

Ellenjavallat

Terhesség, szoptatás alatt nem ajánlott.  Gyermekeknek 6 éves kortól hígítva adható (egy teáskanál teafű, 2,5 dl vízhez).


Kapcsolódó termékek

Lándzsás útifű szirup

A Lándzsás útifű szirup 7 gyógynövény erejével nyújt segítséget a torok és a légzőrendszer megbetegedéseiben.

Citromfűlevél

A mézfű, mely örömmel tölti meg a szívet A mentához hasonló alakú, illatos levelű citromfű nemcsak a méhek kedvence, de az ember számára is számos jótékony hatással bír. Évszázadok óta…