Főoldal » Termékek » Gyógynövénykivonatok » Echinaceás alkoholos kivonat

Echinaceás alkoholos kivonat

Immunerősítésre, influenzára és egyéb vírusos megbetegedésekre, felső légúti fertőzésekre, megfázásra és gyulladások kezelésére javasolt.

Amikor a hidegebb hónapok közelednek, mindannyian keressük azokat az eszközöket, amelyek segítenek erősíteni immunrendszerünket, és megvédik szervezetünket a különböző fertőzésektől. Ma egy olyan terméket mutatunk be, ami az évszázadok óta ismert gyógynövények erejével támogatja egészségünket: az Echinaceás alkoholos kivonatot.

Az Echinacea ereje

A keskenylevelű kasvirág, latin nevén Echinacea angustifolia, talán az egyik legismertebb gyógynövény a természetes immunerősítés terén. Az echinacea kivonatait számtalan készítményben megtalálhatjuk, hiszen főként immunerősítő hatásáról és vírus-, baktériumölő tulajdonságairól ismertek. Az ESCOP ajánlása alapján a kasvirág fajok kiválóan alkalmazhatók visszatérő felső légúti betegségek, például a megfázás megelőzésében.

Az Echinaceás alkoholos kivonat további összetevői:

Csipkebogyó: a C-vitamin bomba

A csipkebogyó, a Rosa canina, nem csak tea vagy lekvár formájában csodálatos, hanem kivonataiban is. Egy apró bogyóban több C-vitamin található, mint egy nagy citromban. Az alkoholos kivonat formájában a csipkebogyó képes megőrizni magas vitamintartalmát, ami rendkívül fontos az immunrendszer támogatásában és a szervezet védelmében a különböző káros tényezőkkel szemben.

Lándzsás útifű: a légutak barátja

Hatóanyaga, az aukubin, kiváló baktériumölő, és különösen ajánlott légzőszervi betegségek, köhögés vagy akár asztma esetén. Nyálkaanyagai révén kitűnő nyákoldó és köhögéscsillapító hatású, így a légúti megbetegedések természetes ellenszereként szolgál.

Homoktövis bogyó: az egészség tára

Ez a csodálatos bogyó már a VIII. században felkerült a gyógynövények listájára. A homoktövis, más néven Hippophaea rhamnoides, ugyanolyan gazdag C-vitamin forrás, mint a csipkebogyó. Antioxidáns és sejtvédő hatása révén kiváló támogatást nyújt az immunrendszernek.

Az Echinaceás alkoholos kivonat egy olyan komplex készítmény, ami az echinacea, a csipkebogyó, a lándzsás útifű és a homoktövis bogyó erejét egyesíti. Ezeknek a gyógynövényeknek a kombinációja kiváló támogatást nyújt az immunrendszernek, segíthet a vírusos megbetegedések, a felső légúti fertőzések és a megfázások megelőzésében és kezelésében. Ideális választás, ha természetes megoldást keres!


Echinaceás alkoholos kivonat

Megvásárolható a Bükki Gyógytea Webáruházban.

Használata

Naponta 3×20 csepp, étkezések után. A javasolt napi adagolást ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Összetevők

víz, etil-alkohol, csipkebogyó (Rosa canina), keskenylevelű kasvirág (Echinacea angustifolia), lándzsás útifű (Plantago lanceolata), homoktövis bogyó (Hippophaea rhamnoides). Alkoholtartalom: 25% (v/v)

Ellenjavallat

A készítmény etil-alkoholt tartalmaz, ezt gépkocsivezetésnél, magasban végzett munkánál vegye figyelembe! A készítmény szedése terhesség, ill. szoptatás alatt nem javasolt! Gyermekeknek 14 éves kor alatt nem ajánlott.


Kapcsolódó termékek

Lándzsás útifüves teakeverék

A Lándzsás útifüves teakeverék (Allergia tea) hosszú távú fogyasztása segít a pollenallergiában szenvedőknek majdnem tünetmentesen átvészelni a nehéz időszakot.

Lándzsás útifű szirup

A Lándzsás útifű szirup 7 gyógynövény erejével nyújt segítséget a torok és a légzőrendszer megbetegedéseiben.