Főoldal » Termékek » Babavilág » Babakrém körömvirág-kivonattal

Babakrém körömvirág-kivonattal

Természetes összetevőkből készült babakrém körömvirág-kivonattal. Fürdetés és pelenkázás után nyugtatja, hidratálja és ellenállóbá teszi a bőrt.

A babakrémet elsősorban fürdetés vagy pelenkázás után javasoljuk alkalmazni. A krém a fürdetőhöz hasonlóan szintén natúrkozmetikum, mesterséges illatanyagot és színezéket nem tartalmaz. Fő hatóanyagait a körömvirág adja, mely nyugtatja és puhává varázsolja a babák bőrét, megszünteti a kipirosodást és az esetleges gyulladást. A krémbe került cink-oxid egy természetes fertőtlenítő, sebgyógyító, antibakteriális hatású összetevő, melynek szintén van gyulladáscsökkentő hatása. Az olívaolaj itt is fontos szerepet kap: hidratálja és táplálja a bőrt. Gazdag A-, C-, D-, és E-vitaminban. A kézműves, hidegen sajtolt extra szűz olívaolaj mellett sheavaj is került a krémbe, mely szintén segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát.

A Babakrém körömvirág-kivonattal kifejezetten ajánlott csecsemők és érzékeny bőrű gyermekek számára, de a felnőtteknek is jó szolgálatot tehet ez a finom illatú és tápláló krém.

Görgytea Naturix tanúsítvány

Natúr termék

Mesterséges illatanyagot és színezéket nem tartalmaz.

A NATURIX tanúsítvány garanciát jelent vásárlóink számára arról, hogy a kozmetikai termék valóban a szabvány szerinti mértékben tartalmaz természetes összetevőket. Ezáltal a felhasználó egy ellenőrzött, hiteles, tanúsított rendszeren minősített olyan kozmetikai terméket kap, mely biztonságot jelent számára az összetételét és gyártását illetően.


Babakrém körömvirág-kivonattal

Megvásárolható a Bükki Gyógytea Webáruházban.

Használata

Fürdetés vagy pelenkázás után kenje be finoman a bőrfelületet.

Összetevők

Aqua, Zn oxide, Glycerin, Polygycery-6 Stearate and Polyglyceryl-6 Behenete, Panthenol, Canola Oil and Calendula Officinalis Flower Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Olea Europaea Oil, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate and Ceteareth- 20 and Ceteareth –12 and Cetearyl Alcohol and Cetyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol and Ethylhexylglycerine, Xanthan Gum, Parfum


Kapcsolódó termékek

Zsályás kézápoló krém

A Zsályás kézápoló krém egy természetes összetevőkkel gazdagított gyógynövényes krém, mely tökéletes választás bőrünk védelmére és hidratálására.

Echinaceás alkoholos kivonat

Immunerősítésre, influenzára és egyéb vírusos megbetegedésekre, felső légúti fertőzésekre, megfázásra és gyulladások kezelésére javasolt.