Főoldal » Termékek » Élvezeti teák » Az erdő csendje

Az erdő csendje

Szabó Gyuri bácsi teakeveréke finom ízével tökéletes testi-lelki egyensúlyt teremt, és elhozza a bükki erdők csendjét és nyugalmát.

Merüljön el az erdő csendjében!

Vágyik egy kis nyugalomra a mindennapok rohanásában? Szeretné megtalálni a belső békéjét és harmóniáját? Akkor Az erdő csendje élvezeti tea Önnek készült!

Ez a különleges teakeverék Gyuri bácsi gondos kezei alól született, hogy segítsen megteremteni a testi-lelki egyensúlyt, és elhozza Önnek a bükki erdők nyugalmát.

A harmónia íze

Az erdő csendje tea nemcsak finom ízével kényezteti érzékeit, hanem enyhe stresszoldó hatásával hozzájárul a kiegyensúlyozott lelkiállapothoz is. A gondosan válogatott gyógynövények harmonikus keveréke segít megőrizni a belső békét a mindennapok kihívásai közepette.

A természet ereje a lelki békéért

A teakeverékben található gyógynövények mindegyike különleges tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Szagos müge: Enyhe altató és nyugtató hatású, segít oldani az idegességet, a migrént és az alvászavarokat.
  • Közönséges szurokfű: Nyugtató és görcsoldó hatású, enyhíti a fejfájást.
  • Levendula: Ismert idegességoldó, segít megszüntetni a szorongást, a migrént és a melankóliát.
  • Orbáncfű: Hangulatjavító, stresszoldó és nyugtató hatású.
  • Kamilla: Nemcsak gyulladáscsökkentő, hanem nyugtató hatással is bír, és jótékonyan hat az idegrendszerre.

Élvezze az erdő csendjét minden csészében!

Készítsen magának egy csésze Az erdő csendje teát, és engedje, hogy a természet ereje átölelje. Érezze, ahogy a finom ízek és a nyugtató aromák segítenek ellazulni és megtalálni a belső harmóniát.

Tipp: Fogyassza esténként lefekvés előtt, hogy elősegítse a nyugodt alvást!


Az erdő csendje

Megvásárolható a Bükki Gyógytea Webáruházban.

Elkészítése

Egy csapott evőkanál (3 g) teafüvet 2,5 dl vízzel forrázzon le, 15 perc után szűrje le. Ne használjon fémszűrőt.

Fogyasztása

Lehetőleg ízesítés nélkül a nap bármely szakában fogyasztható. Napi egy csészével korlátlan ideig iható. Hígított változatban 2 csésze is fogyasztható: fél liter vízhez 1 evőkanálnyi teafüvet adunk.

Összetevők

szagos müge virágos hajtás, közönséges szurokfű virágos hajtás, valódi levendula virág, közönséges orbáncfű virágos hajtás, kamillavirágzat

Ellenjavallat

Terhesség, szoptatás alatt, valamint gyermekeknek 12 éves kor alatt nem ajánlott. A teakeverék fő alkotóeleme, a szagos müge kumarint tartalmaz. Ez a gyulladáscsökkentő, alvadásgátló hatású és értisztító tulajdonságokkal rendelkező hatóanyag erős vérhígítókkal együtt nemkívánatos hatást fejthet ki.


Kapcsolódó termékek

Zsályás kézápoló krém

A Zsályás kézápoló krém egy természetes összetevőkkel gazdagított gyógynövényes krém, mely tökéletes választás bőrünk védelmére és hidratálására.

Echinaceás alkoholos kivonat

Immunerősítésre, influenzára és egyéb vírusos megbetegedésekre, felső légúti fertőzésekre, megfázásra és gyulladások kezelésére javasolt.

Lándzsás útifüves teakeverék

A Lándzsás útifüves teakeverék (Allergia tea) hosszú távú fogyasztása segít a pollenallergiában szenvedőknek majdnem tünetmentesen átvészelni a nehéz időszakot.