Főoldal » Termékek » Babavilág » Babakrém körömvirág-kivonattal

Babakrém körömvirág-kivonattal

Természetes összetevőkből készült babakrém körömvirág-kivonattal. Fürdetés és pelenkázás után nyugtatja, hidratálja és ellenállóbá teszi a bőrt.

A babakrémet elsősorban fürdetés vagy pelenkázás után javasoljuk alkalmazni. A krém a fürdetőhöz hasonlóan szintén natúrkozmetikum, mesterséges illatanyagot és színezéket nem tartalmaz. Fő hatóanyagait a körömvirág adja, mely nyugtatja és puhává varázsolja a babák bőrét, megszünteti a kipirosodást és az esetleges gyulladást. A krémbe került cink-oxid egy természetes fertőtlenítő, sebgyógyító, antibakteriális hatású összetevő, melynek szintén van gyulladáscsökkentő hatása. Az olívaolaj itt is fontos szerepet kap: hidratálja és táplálja a bőrt. Gazdag A-, C-, D-, és E-vitaminban. A kézműves, hidegen sajtolt extra szűz olívaolaj mellett sheavaj is került a krémbe, mely szintén segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát.

A Babakrém körömvirág-kivonattal kifejezetten ajánlott csecsemők és érzékeny bőrű gyermekek számára, de a felnőtteknek is jó szolgálatot tehet ez a finom illatú és tápláló krém.

Görgytea Naturix tanúsítvány

Natúr termék

Mesterséges illatanyagot és színezéket nem tartalmaz.

A NATURIX tanúsítvány garanciát jelent vásárlóink számára arról, hogy a kozmetikai termék valóban a szabvány szerinti mértékben tartalmaz természetes összetevőket. Ezáltal a felhasználó egy ellenőrzött, hiteles, tanúsított rendszeren minősített olyan kozmetikai terméket kap, mely biztonságot jelent számára az összetételét és gyártását illetően.


Babakrém körömvirág-kivonattal

Megvásárolható a Bükki Gyógytea Webáruházban.

Használata

Fürdetés vagy pelenkázás után kenje be finoman a bőrfelületet.

Összetevők

Aqua, Zn oxide, Glycerin, Polygycery-6 Stearate and Polyglyceryl-6 Behenete, Panthenol, Canola Oil and Calendula Officinalis Flower Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Olea Europaea Oil, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate and Ceteareth- 20 and Ceteareth –12 and Cetearyl Alcohol and Cetyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol and Ethylhexylglycerine, Xanthan Gum, Parfum


Kapcsolódó termékek

Lándzsás útifű szirup

A Lándzsás útifű szirup 7 gyógynövény erejével nyújt segítséget a torok és a légzőrendszer megbetegedéseiben.

Echinaceás alkoholos kivonat

Immunerősítésre, influenzára és egyéb vírusos megbetegedésekre, felső légúti fertőzésekre, megfázásra és gyulladások kezelésére javasolt.

Herbamix válogatás

A Herbamix válogatás kis dobozkái Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember 8 kedvenc gyógynövényét rejtik, melyek bevezetik önt a gyógyteák világába.