Mi is ott leszünk Gyuri bácsi előadásán Szepsiben!

Azt valljuk, egyszer az életben mindenkinek meg kell hallgatnia egy Gyuri bácsi előadást! A bükki füvesember 91 évesen is végigáll, végigbeszél egy másfél órás előadást és lebilincseli a hallgatóságot. Sőt, még az előadás után személyre szóló tanácsadást is szokott tartani. Gyuri bácsi még mindig tele van energiával.

A bükki füvesember szeptember 6-án Szepsiben tart előadást

Az előadáson megtanulhatják, hogy melyik gyógynövény milyen betegségre gyógyír, hogyan kell alkalmazni a füveket és persze azt is megtudják, hogy Gyuri bácsi milyen teákat iszik, hogy fiatalos maradjon.

  • Az előadásra szóló jegy ára: a helyszínen 5 euró, elővételben 2 euró. A jegyeket a helyszínen tudják megváltani: Infocentrum, Szepsi, Fő utca 58.
  • Az előadás kezdete: 2019. szeptember 6. 17.00 (16 órától nyitva állnak a kapuk, ha valaki az előadás előtt vásárolni szeretne.)
  • Helyszín: Moldava nad Bodvou, a Városi Művelődési Központ nagyterme, Szepsi, Fő utca 58. Szlovákia

Mi pedig, mint mindig, kísérjük Gyuri bácsit

Györgytea hivatalos viszonteladóként megyünk együtt Gyuri bácsival, hogy előadás előtt és után megvásárolhassák a Györgytea termékeket.

Nem árulunk el titkot, hiszen már a webshopba megérkeztek a legnépszerűbb teakeverékek nagyobb, 100 grammos kiszerelésben, a helyszínen is megvásárolhatóak lesznek.