Kezdődhet az allergiaszezon?

Olyan gyönyörű az ébredő természet, az avar alól kibúvó színes virágok, a rügyező bokrok, és a virágba boruló fák. Ha valaki nem szenved allergiában, bele se gondol, hogy ez a szép látvány mit jelent a pollenallergiásoknak. Bizony, a szezon kezdetét.

 A mogyoró, a nyír, a kőris, az éger és a tölgy virágzásával hivatalosan elkezdődik a szezon, ám Gyuri bácsi gyógynövényteáival ez az időszak könnyebben átvészelhető.

Az allergia az immunrendszer túlérzékenysége.

Amikor szervezetünk a környezetében lévő idegen anyagokra túl nagy érzékenységgel, indokolatlan válasszal reagál, allergiáról beszélünk. Allergiás reakciót okozhat a pollen, por vagy állatszőr, ekkor légúti allergiáról beszélünk. Emésztőrendszeri allergiáról akkor beszélünk, ha bizonyos ételekre ad szervezetünk indokolatlan immunválaszt.

Kellő odafigyeléssel és életmódunk alakításával előzzük meg vagy csökkentsük az allergiás reakciók kialakulását.

A légúti allergia kezelése Gyuri bácsi allergia teájával

Gyuri bácsi Lándzsás útifüves teakeveréke (Allergia tea) hatékonyan segít csökkenteni az allergiás tüneteket. Főként pollenallergia esetén hatékony, de állatszőr és porallergia esetén is hatásos. A teakúrát már a szezon előtt el kell kezdeni, ahhoz hogy immunrendszerünket megfelelően támogassuk.

Előzzük meg a bajt!

1. Tisztítókúra

Gyuri bácsi javaslata szerint minden tavasszal és ősszel tartsunk egy tisztítókúrát, hogy szervezetünk felfrissüljön, megújuljon. De nem csak ekkor, hanem minden teakúra esetén érdemes egy tisztító, méregtelenítő kúrát tartani, hogy még hatékonyabb legyen a teakúra. A Csalánleveles teakeverék tisztítja szervezetünket, segíti a máj és a vese működését.

2. Allergia ellen a Lándzsás útifüves teakeverék

Fogyasszuk akár egész évben, de az allergiaszezonban mindenképp a Lándzsás útifüves teakeverékből készült gyógyteát. A teakeverék összetevői, a lándzsás útifű, a mezei kakukkfű, a fürtös menta egymást erősítve veszik fel a harcot az allergiás tünetek csökkentésében.

Allergia kezdőcsomag

Az allergia kezdőcsomag egy 50 grammos Csalánleveles teakeveréket (Tisztító tea) és egy 100 grammos Lándzsás útifüves teakeveréket (Allergia tea) tartalmaz, tehát az első és a második lépést a sikeres allergia kúra elkezdéséhez. Csomagban még kedvezőbb az ára, hiszen így 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg a teákat.

Allergia kezdőcsomag