Minden napra egy gyógytea

Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember sokszor hangsúlyozza az egészségmegőrzés fontosságát. A gyógyteákat nem csak akkor lehet inni, ha már baj van, hanem az egészségünk megóvása céljából is fogyaszthatjuk.

„Én azt tartom, hogy ha valaki néha-néha megiszik egy-egy csésze gyógynövényből készült teát, már tett valamit az egészsége megóvásáért.”

— Szabó Gyuri bácsi , a bükki füvesember

Gyuri bácsi, lányával közösen írt A bükki füvesember gyógynövényei című könyvében mutatta be először egészségmegőrző naptárát, melyben minden napra ajánl gyógyteákat. Azóta a Györgytea minden évben készít egy egészségvédő naptárt, amiben nem csak gyógynövények, hanem gyógytea keverékek, élvezeti teák és gyógynövénykivonatok segítségével tehetünk minden nap egészségünk megóvása érdekében.

Letölthető egészségnaptár

A Györgytea minden évben készít egy egészségvédő falinaptárt, de az év elejére gyorsan elfogy. Éppen ezért készítettünk egy letölthető egészségnaptárt, hogy ha év közben kezd neki az egészségprogramnak, akkor se maradjon ajánlások nélkül.

Ha a Bükki Gyógytea Webáruházban megrendeli a 2. negyedéves egészségmegőrző csomagot vásárlása mellé letölthető negyedéves egészségvédő naptárt adunk ajándékba. Nem kell mást tennie, csak létrehozni egy felhasználói fiókot, majd megrendelni a terméket. A fizetés beérkezése után a fiókjába belépve a „Letöltések” menüpont alatt már elérhetővé válik a negyedéves naptár.

Negyedéves egészségvédő csomagok

Az egészségvédő naptárban szereplő gyógyteák, teakeverékek és tinktúrák negyedéves csomagokban megvásárolhatóak. A teák így kedvezményesen elérhetőek, és minden készen áll arra, hogy kövessük a naptárt és minden nap törődjünk egy kicsit magunkkal.

Ha nem is követjük a naptárt, akkor is megéri a csomagot megvásárolni. A negyedéves csomagok olyan teákat tartalmaznak, melyek a házipatikában is jó szolgálatot tesznek.

2. negyedéves egészségmegőrző csomag

Tartalma: Kamillás teakeverék, Apróbojtorjános teakeverék, Galagonya, Bodzavirág, Csalánlevél alkoholos kivonat, Az erdő csendje élvezeti tea + letölthető negyedéves naptár