Készüljünk a télre, méregtelenítsünk!

Hamarosan beköszönt a tél, és egyre kevesebb időt töltünk a szabadban. A csípős hideg ellen véd az otthonunk melege. Inkább bekuckózunk a kanapéra egy pléd és egy jó könyv, vagy film társaságában. Kevesebbet mozgunk és többet, nehezebb ételeket eszünk.

A zord télre fel kell készítenünk a szervezetünket, méregtelenítsünk!

Az indiai ájurvédikus gyógyításban minden kezelés egy átfogó tisztítókúrával kezdődik. Ha testünket megtisztítjuk a felhalmozódott méreganyagoktól, az fogékonyabbá válik a terápia befogadására. Gyuri bácsi évente kétszer, tavasszal és ősszel ajánlja a tisztítókúrát elvégezni, illetve gyógyteakúrák megkezdése előtt is érdemes méregteleníteni.

Csalán és diólevél

A csalán vértisztító, vérképző és vízhatjó, a diólevél vértisztító, gyulladáscsökkentő. Méregtelenítésre a csalán és diólevél teáját ajánljuk. 4-6 héten keresztül egyik nap csalánteát, másik nap diólevél teát fogyasszunk felváltva napi egy csészével.

Csalánleveles teakeverék (Tisztító tea)

Gyuri bácsi Csalánleveles teakeveréke méregtelenít, salaktalanít. A keveréktea több gyógynövény jótékony hatását ötvözi. Tartalmaz diófalevelet, fekete ribizlit, csalánlevelet, bodzavirágot, galagonya virágos ágvéget, tejoltó galaj hajtást, és kis ezerjófű hajtást, melyek egymás hatását erősítve támogatják legfontosabb méregtelenítő szerveink működését:

  • méregteleníti az egész szervezetünket
  • javítja a vese működését
  • tisztítja az ereket, a vért, a nyirokrendszert,
  • kiváló epe- és májtisztító hatással rendelkezik, ezáltal javítja az emésztésünket is.

Amint „rendet tettünk” szervezetünkben, neki is láthatunk az immunerősítésnek.