Egészségvédelem tavasszal is

Megérkezett a Tavaszi csomag, a Györgytea egészségvédő naptár alapján, a második negyedévre összeállított csomag. A Bükki Gyógytea webáruházban megvásárolható, letölthető naptárt is tartalmazó csomagban megtalálhatóak mindazok a termékek, melyeket a naptár április, május és június hónapokra ajánl.

De miért is ezek a termékek kerültek be a tavaszi egészségvédő programba? Vegyük sorjában a Tavaszi csomag gyógynövényteáit.

Csalánleveles teakeverék

Kezdjük a tavaszi megújulást tisztítással, méregtelenítéssel! Az áprilisban kezdődő tisztítókúra felfrissíti a szervezetet, méregteleníti legfontosabb szerveinket.

Citromfűlevél

A kellemes ízű citromfű teája nyugtató és idegerősítő. Amellett, hogy csökkenti a stresszt, antivirális hatása is van, így ellenállóbb lesz a szervezetünk a vírusos fertőzésekkel szemben. Hogy mi a titka a hosszú életnek!? Gyuri bácsi mindig azt mondta: a citromfű.

Csipkebogyó

C-vitamin bomba! A csipkebogyó teája támogatja az immunrendszert, erősíti az érfalakat. Fontos, hogy teáját (a C-vitamin tartalmom megőrzése érdekében) hideg vizes áztatással készítsük, legalább 5-6 órán keresztül ázni hagyjuk.

Mezei kakukkfüves teakeverék

A Mezei kakukkfüves teakeverék az immunrendszert támogatja, erősíti. Fogyasztásával ellenállóbbá tehetjük szervezetünket a fertőzéses megbetegedésekkel szemben.

Bükki varázs

A Tavaszi csomagban is található egy élvezeti tea, amit üdítőként fogyaszthatunk. Kellemes mentás ízű, aromás tea, ami otthonunkba a Bükki erdők varázsát hozza el egy csészében.

Tavaszi csomag