Echinaceás alkoholos kivonat: az immunrendszer természetes támogatója

Amikor a hidegebb hónapok közelednek, mindannyian keressük azokat az eszközöket, amelyek segítenek erősíteni immunrendszerünket, és megvédik szervezetünket a különböző fertőzésektől. Ma egy olyan terméket mutatunk be, ami az évszázadok óta ismert gyógynövények erejével támogatja egészségünket: az Echinaceás alkoholos kivonatot.

Az Echinacea ereje

A keskenylevelű kasvirág, latin nevén Echinacea angustifolia, talán az egyik legismertebb gyógynövény a természetes immunerősítés terén. Az echinacea kivonatait számtalan készítményben megtalálhatjuk, hiszen főként immunerősítő hatásáról és vírus-, baktériumölő tulajdonságairól ismertek. Az ESCOP ajánlása alapján a kasvirág fajok kiválóan alkalmazhatók visszatérő felső légúti betegségek, például a megfázás megelőzésében.

Az Echinaceás alkoholos kivonat további összetevői:

Csipkebogyó: a C-vitamin bomba

A csipkebogyó, a Rosa canina, nem csak tea vagy lekvár formájában csodálatos, hanem kivonataiban is. Egy apró bogyóban több C-vitamin található, mint egy nagy citromban. Az alkoholos kivonat formájában a csipkebogyó képes megőrizni magas vitamintartalmát, ami rendkívül fontos az immunrendszer támogatásában és a szervezet védelmében a különböző káros tényezőkkel szemben.

Lándzsás útifű: a légutak barátja

Hatóanyaga, az aukubin, kiváló baktériumölő, és különösen ajánlott légzőszervi betegségek, köhögés vagy akár asztma esetén. Nyálkaanyagai révén kitűnő nyákoldó és köhögéscsillapító hatású, így a légúti megbetegedések természetes ellenszereként szolgál.

Homoktövis bogyó: az egészség tára

Ez a csodálatos bogyó már a VIII. században felkerült a gyógynövények listájára. A homoktövis, más néven Hippophaea rhamnoides, ugyanolyan gazdag C-vitamin forrás, mint a csipkebogyó. Antioxidáns és sejtvédő hatása révén kiváló támogatást nyújt az immunrendszernek.

Az Echinaceás alkoholos kivonat egy olyan komplex készítmény, ami az echinacea, a csipkebogyó, a lándzsás útifű és a homoktövis bogyó erejét egyesíti. Ezeknek a gyógynövényeknek a kombinációja kiváló támogatást nyújt az immunrendszernek, segíthet a vírusos megbetegedések, a felső légúti fertőzések és a megfázások megelőzésében és kezelésében. Ideális választás, ha természetes megoldást keres!

Echinaceás alkoholos kivonat

Az Echinaceás alkoholos kivonat immunerősítésre, influenzára és egyéb vírusos megbetegedésekre, felső légúti fertőzésekre, megfázásra és gyulladások kezelésére javasolt.