Főoldal » Termékek » Babavilág » Kakukkfüves babafürdető

Kakukkfüves babafürdető

Szabó Gyuri bácsi 2 éves korig általános immunerősítésre a kakukkfüves fürdőt javasolja. Mivel a gyerekeknek még tágabbak a pórusaik, a … Elolvasom

Szabó Gyuri bácsi 2 éves korig általános immunerősítésre a kakukkfüves fürdőt javasolja. Mivel a gyerekeknek még tágabbak a pórusaik, a kakukkfű illóolaja könnyebben felszívódik a bőrön keresztül. Ennek a házi praktikának a tovább gondolásából, illetve továbbfejlesztéséből született meg Lopes-Szabó Zsuzsa új terméke, a Kakukkfüves babafürdető.

A babafürdető mesterséges illatanyagot és színezéket nem tartalmaz. Két ismert gyógynövény kivonatának jótékony hatásai adódnak össze ebben a termékben. Az egyik a bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő kamilla, a másik pedig a frissítő, fertőtlenítő, immunrendszert is támogató kakukkfű. Utóbbi gyógynövénynek a légúttisztító hatása is érvényesül a fürdetés során. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. A fürdetőnek fontos összetevője az extra szűz olívaolaj is, mely gyengéden táplálja a bőrt és vitaminokban gazdag.

A Kakukkfüves babafürdető kíméletesen tisztít, miközben védi és hidratálja is a babák bőrét. Újszülöttek fürdetésére is alkalmazható. Hajmosásra is kiváló.

Görgytea Naturix tanúsítvány

Natúr termék

Mesterséges illatanyagot és színezéket nem tartalmaz.

A NATURIX tanúsítvány garanciát jelent vásárlóink számára arról, hogy a kozmetikai termék valóban a szabvány szerinti mértékben tartalmaz természetes összetevőket. Ezáltal a felhasználó egy ellenőrzött, hiteles, tanúsított rendszeren minősített olyan kozmetikai terméket kap, mely biztonságot jelent számára az összetételét és gyártását illetően.


Kakukkfüves babafürdető

Megvásárolható a Bükki Gyógytea Webáruházban.

Használata

Kisbabák fürdetéséhez öntse a babafürdetőt a 35-38 fokos fürdővízhez. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. Gyermekek és felnőttek esetében a nedves bőrre vigyen fel egy kevés gélt, oszlassa el, majd öblítse le.

Tárolás 10-25℃ között.

Összetevők

Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Panthenol, Betain, Glycerin, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate and Caprylohydroxamic Polyglyceryl-4 Cocoate and Polyglyceryl-3 Caprate and Glyceryl Caprylate, Caprylohydroxamic Acid, Olea Europeae Oil, Xanthan Gum, Lactic Acid, Chamomilla Recutita Flower Extract, Thymus Vulgaris Oil, Tocopheryl Acetate, Chamomilla Recutita Flower Oil, Bisabolol


Kapcsolódó termékek

Lándzsás útifű szirup

A Lándzsás útifű szirup 7 gyógynövény erejével nyújt segítséget a torok és a légzőrendszer megbetegedéseiben.

Echinaceás alkoholos kivonat

Immunerősítésre, influenzára és egyéb vírusos megbetegedésekre, felső légúti fertőzésekre, megfázásra és gyulladások kezelésére javasolt.

Lándzsás útifüves teakeverék

A Lándzsás útifüves teakeverék (Allergia tea) hosszú távú fogyasztása segít a pollenallergiában szenvedőknek majdnem tünetmentesen átvészelni a nehéz időszakot.