Itt a tavasz és vele együtt a Tavaszi csomag!

Folytatódik az egészségvédő program

A Tavaszi csomag Gyuri bácsi és Zsuzsa 2022-es Egészségvédő programjának a 2. negyedéves csomagja, melyben áprilismájus és június hónapokra találunk ajánlást arra vonatkozóan, hogy melyik nap milyen gyógynövényből készült teát vagy kivonatot fogyasszunk.

A Tavaszi csomag a következő termékeket tartalmazza:

Bodzavirág tea, mert finom és csupa jó tulajdonságai vannak

A bodzavirágból készült kellemes ízű tea enyhe vizelethajtó hatású, segíti az emésztést és támogatja az immunrendszer működését. Lázcsillapító, köhögéscsillapító hatása miatt nátha elleni teának is kiváló. 

Erdei málnalevél az emésztőrendszer támogatására

Az erdei málna leveléből készült tea görcsoldó hatású, segíti az emésztést, csillapítja a hányingert. Enyhe vizelethajtó hatása is van, és erősíti az immunrendszert is. Teája széleskörben alkalmazható.

A Citromfüves teakeverék az egészség védője

A Citromfüves teakeverékbe olyan hasznos gyógynövények kerültek bele, mint például

  • az apróbojtorján, ami a májra van jótékony hatással,
  • az aranyvessző, ami a vesét védi,
  • a citromfűlevél, amely az idegeket nyugtatja,
  • a galagonya, mely a szívet támogatja,
  • a mezei kakukkfű, amely az immunrendszert serkenti.

Ezeken kívül fürtös menta, fodormenta, erdei málna és szederlevél, valamint szurokfű adja a teakeverék kellemes ízét. Egész szervezetünket támogatja, védi. 

Mezei kakukkfüves teakeverék az immunerősítő tea

A Mezei kakukkfüves teakeverék összetevői olyan gyógynövények, melyek antibakteriális, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatásúak, így a szervezetet ellenállóbbá teszik a fertőzéses megbetegedésekkel szemben. 

Citromfű alkoholos kivonat, hogy az idegek kisimuljanak

A citromfű leginkább nyugtató, idegerősítő hatásáról ismert. Ezúttal üvegbe zárva került a csomagba. Vírusgátló tulajdonságai segíthetnek a vírusos fertőzések kivédésében. Adott napokon legfeljebb 3×20 cseppet fogyasszunk el belőle önmagában vagy kevés folyadékba csepegtetve.

Az erdő csendje tea a bükki erdők nyugalmát hozza el otthonunkba

Az erdő csendje élvezeti tea finom ízével és a gondosan összeválogatott összetevőivel kiegyensúlyoz, harmonizál, feltölti a testet és a lelket. Nyugtató, szíverősítő, hangulatjavító hatású. Kortyolgassunk el belőle egy csészével a nap folyamán bármikor. Napközben oldja a munkahelyi feszültséget, estére fogyasztva pedig pihentet, kikapcsol.