Az egészségvédő program a Nyári csomaggal folytatódik

A Nyári csomag Gyuri bácsi és Zsuzsa 2022-es Egészségvédő programjának a 3. negyedéves csomagja, melyben júliusaugusztus és szeptember hónapokra találunk ajánlást arra vonatkozóan, hogy melyik nap milyen gyógynövényből készült teát vagy kivonatot fogyasszunk.

A Nyári csomag a következő termékeket tartalmazza:

Csipkebogyó a szív és érrendszer, valamint az immunrendszer védelmében

A csipkebogyó vízhajtó, érfalerősítő hatású. Magas C-vitamin tartalma miatt támogatja az immunrendszer működését is. Teáját hideg vizes áztatással készítjük.

Az erdei szederlevél lassítja a szénhidrátok felszívódását

Az erdei szederlevél teája tonizál, segíti a veseműködést, antibakteriális hatású. Főétkezés után fogyasztva lassítja a szénhidrátok felszívódását, ezáltal a vércukorszintet is egyensúlyi állapotban tartja.

Kamillás teakeverék a gyulladások kivédésére

A Kamillás teakeverék a szervezet gyulladásos folyamatait enyhíti. A leghatásosabb gyulladáscsökkentő gyógynövényeket tartalmazza a keverék, melynek az íze is igen kellemes a jóízű kamillának és apróbojtorjánnak köszönhetően. 

Lándzsás útifüves teakeverék az immunrendszer támogatására

A Lándzsás útifüves teakeveréket Gyuri bácsi elsősorban a pollenallergiában szenvedőknek alkotta meg. Mivel a teakeverék az immunrendszer működését harmonizálja, ezért bárki fogyaszthatja, ezért is került bele a Nyári csomagba. Kakukkfű, fürtös menta és lándzsás útifű keveréke.

Mezei kakukkfű alkoholos kivonat az általános gyengeségérzet ellen

A mezei kakukkfű általános immunerősítő, gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatású. Alkoholos kivonata szervezetünk védekezőképességét növeli. Adott napokon legfeljebb 3×20 cseppet fogyasszunk el belőle önmagában vagy kevés folyadékba csepegtetve.

Nyári tea  a frissítő szomjoltó

A Nyári tea a Nyári csomag nélkülözhetetlen eleme. Kellemes ízű élvezeti tea, mely frissítően hat szervezetünkre. Kánikulában hidegen, jégkockával ajánljuk fogyasztani.

A Nyári csomag megvásárolható a Bükki Gyógytea Webáruházban. A vásárlás mellé letölthető naptár jár, mely segítségével követheti a programot.