Alvászavar

A Macskagyökeres teakeverék olyan gyógynövényekből áll, melyek nyugodt éjszakai pihenést biztosítanak. Olyankor javasoljuk inni, ha nem tudnak elaludni, vagy hamar elalszanak, de megébrednek az éjszaka folyamán, és nehezen jön újra álom a szemükre.

Lefekvés előtt fél órával kell elkortyolgatni a keverékből egy csészével.

Folyamatos fogyasztása nem okoz hozzászokást, de altató-, nyugtatószerek vagy antidepresszáns tabletták mellett nem ajánlott alkalmazni.

Amennyiben az alvásproblémákat stresszes élethelyzet, tartós feszültség okozza, úgy a Macskagyökeres teakeverék mellett párhuzamosan napközben is ajánlott nyugtató hatású gyógynövényeket alkalmazni. Ehhez ajánljuk a citromfűlevelet tea vagy gyógynövénykivonat formájában. A teából naponta 1-3 csészével lehet inni. Ha inkább a kivonatot szeretnék használni, abból napi 3×20 csepp adagolható önmagában vagy kevés vízben oldva.

Terhesség, szoptatás alatt, valamint gyermekeknek 12 éves kor alatt nem ajánlott a Macskagyökeres teakeverék fogyasztása. Ilyen esetekben a citromfűlevél teát lehet inni naponta egy csészével (gyermekeknek hígítva adható).

Ajánlott termékek