Elhízás, túlsúly

A Mezei katángos teakeverék savcsökkentő hatásánál fogva mérsékli az étvágyat, lassítja a táplálékfelszívódást, ezáltal segítséget nyújthat a túlsúly kezelésében.

A napi egy csésze teakeverék felét reggel éhgyomorra, a másik felét 15 óráig elkortyolgatva javasoljuk meginni. Jelentős súlytöbblet esetén napi 2 csésze tea is fogyasztható, egy csésze reggel éhgyomorra, a másik csésze pedig a délutáni órákban elkortyolgatva. A teakeveréket napi rendszerességgel 12 hétig lehet inni, majd szükség szerint a kúra 4 hét szünet után ismételhető.  

A teakeverék fogyasztása azonban önmagában nem elegendő, az eredményes fogyókúrához mindenképp szükséges a mértékletes táplálkozás és a rendszeres mozgás is.

A Mezei katángos teakeverék használata előtt javasolt egy általános tisztítókúrát végezni a hatékonyság növelésére. Ehhez a Csalánleveles teakeveréket javasoljuk. Napi egy csésze teát ajánlunk, lehetőleg reggel, éhgyomorra fogyasztva, legfeljebb 6 héten keresztül.

A két teakeveréket nem párhuzamosan, hanem egymást követően javasoljuk alkalmazni. Amikor a tisztítókúra véget ért, szünet beiktatása nélkül el lehet kezdeni a Mezei katángos teakeverék fogyasztását.

Csomagajánlataink közül a Karcsúsító csomagot javasoljuk, melynek tartalma:

  • egy doboz Csalánleveles teakeverék (50 g)
  • 3 doboz Mezei katángos teakeverék (3×100 g)

Terhesség, szoptatás alatt, valamint gyermekeknek 12 éves kor alatt nem ajánlott a teakeverékek fogyasztása.

Ajánlott termékek